Вила във Вършец – истинска почивка

Здравейте напоследък нямах много време, но отдавна се канех да напиша за една страхотна вила във Вършец – Панорама 3D.

Вила във Вършец за една истинска почивка

Вила във Вършец
Вила във Вършец

Ползволявам си да напиша тази статия, защото лично аз посрещнах новата 2018 година там и останах изключително доволен от всичко. Точно заради това искам да споделя впечатленията си от тази страхотна чисто нова къща за гости във Вършец. Бяхме организирали фамилна сбирка на шест семейства със седем деца на различна възраст. Всички останаха много много доволни и ми благодариха, защото избора на вилата беше мой 🙂

Там разбрах и реално усетих какво е чист въздух и истинска почивка, въпреки голямото количество храна и малко алкохол се наспивах за отрицателно време. Будех се сутрин сам в ранни часове, което не ми се беше случвало никога в град София. Имах енергия, настроение и голям апетит през цялото време.

Ще напиша няколко думи за Вършец и вилата за да добиете по-добра представа, а за повече детайли може да посетите сайта им.

Вила във Вършец – разположение

Това е най-голямото предимство на вилата, защото разположението наистина е уникално, а гледката невероятна. Разположена е на един хълм над селото, което гарантира уединение на гостите и купонясване без никакви проблеми от недоволни и намусени съседи. Височината на хълма допълнително гарантира чист въздух, защото и в националния курорт Вършец къщите предимно се отопляват на дърва и въглища и в ниската част на селото въздуха не е същия.

Къщата е много подходяща за начална точка на:

 • пешеходни преходи;
 • вело преходи;
 • еко туризъм;
 • разходки в планината;
 • конна езда;
 • посещения на Берковица и Клисурския манастир;
 • друго.

Не случайно името на вилата е Панорама 3D, защото от нея се открива панорама към три от най-големите и живописни върхове на Западна Стара планина: Ком, Миджур и Тодорини кукли.

Вършец е един от спа курортите в България, който все още не е толкова развит, застроен и пренаселен. Намира се на по-малко от 90 км от София и на около 20 км от Враца и Берковица, но за него може да прочете и в уикипедия или други сайтове.

Вила във Вършец – тийм билдинг, купон или семейна сбирка

Може да направите всичко това, защото в къщата спокойно може да се настанят до деветнадесет гости. Разполага с всичко необходимо за краткосрочен или дългосрочен престой:

 • огромна трапезария с маси и столове;
 • напълно оборудвана кухня (наистина има всичко, дори много и разнообразни подправки);
 • пет стаи с бани;
 • голяма всекидневна на втория етаж с маси, столове и дивани;
 • работен кът за тези на, които им се наложи;
 • барбекю;
 • огромни тераси;
 • голям и равен зелен двор в който децата ритаха и се гонеха всеки ден с удоволствие.

Къщата е луксозно изпълнение и наистина е проектирана и изпълнена спрямо европейските изисквания (направена е с финансиране по европейски проект). Избрана е на първо място в конкурса „Сграда на годината 2014-2016 година“ в категория „Къща за гости, вили и еднофамилни къщи“ на Камара на строителите в България. Всичко в нея е чисто ново, но най-голямото й предимство е любезният и усмихнат домакин, който удовлетвори всички наши изисквания и желания.

Мога да пиша още и още, но спирам до тук, защото не искам да бъде статия с цел реклама, обаче нямаше как да не напиша няколко реда. Основният ми извод е, че трябва задължително да се излиза сред природата: на разходка, за спортуване, през уикенда – дори и за една нощувка ще има голям ефект. Работата не е всичко, винаги ще има още и още „спешни и неотложни задачи“, но ЗДРАВЕТО е най-важното.

И вече наистина последно Ви пиша една много хубава поговорка, която много ми харесва „Ако работата е толкова спешна и важна – друг ще я свърши“.

Очаквайте и още такива полезни и нтересни публикации от нас, които може да намерите в нашите категории: